שיבולת שועל: כל הדרכים להיות יפה באמצעותה

מסכה לטיפול בפצעי אקנה, שמפו יבש, פילינג לגוף ועוד – כל הדרכים ליהנות משיבולת השועל של ארוחת הבוקר

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook

מאת: מערכת אתר לק

שיבולת שועל היא אחד מאותם מאכלים בריאים ואהובים שיכולים גם בשניות להפוך למוצר טיפוח משובח ויעיל במיוחד. לפניכן מספר דרכים נפוצות ומפתיעות לשימוש בשיבולת שועל לצורך טיפוח הגוף, הפנים והשיער.

פילינג פנים להסרת תאים מתים משיבולת שועל

עליך לטחון שתי כפות של שיבולת שועל עד לקבלת אבקה חלקה ואחידה (ללא גרעינים). הוסיפי לאבקה כפית סודה לשתייה וערבבח. את התערובת אחסני במיכל סגור, אליו לא נכנס חמצן. לאחר כשעה קחי מעט מהאבקה שיצרת, הוסיפי כמות קטנה מאוד של מים ומרחי על הפנים. עסי את פנייך במשך כדקה ולאחר מכן שטפי במים פושרים.

מסכה לטיפול פגמי עור על בסיס שיבולת שועל להסרת עור מת וטיפול בחיידקים

עליך לערבב חצי ספל שיבול שועל עם מים, עד לקבלת תמיסה אחידה ודביקה. יש להניח לתמיסה לנוח בצד למשך חמש דקותואז לערבב לתוכה שלוש טיפות של שמן עץ התה. את התערובת שהתקבלה מרחי על פנייך והשאירי אותה למשך עשר דקות.

לא באנר כדי להציג

פילינג גוף משיבולת שועל

ערבבי רבע כוס שיבולת שועל טחונה עם כף דבש ושתי כפות שמן זית. לאחר שתקבלי תערובת אחידה ודביקה שפשפי עמה את כפות הידיים, הרגליים, הגוף ושטפי עם מים פושרים.

שיבול שועל כאמצעי להרגעת העור

אם את סובלת מכוויות, עקיצות ואפילו מאבעבועות רוח, נסי להכין רטייה להרגעת העור על בסיס שיבולת שועל. עליך לבשל שיבולת שועל ולהניח לה להתקרר עד שתגיע לטמפרטורה פושרת. לאחר מכן טבלי בתוך התערובת מלית לחה והניחי אותה על האזור הנגוע למשך עשר דקות. לסיום שטפי את האזור במים פושרים.

מסכת רענון לעור הפנים על בסיס שיבולת שועל

עליך לערבב כף שיבול שועל עם שלוש כפות חלב חם אורגני (אך לא רותח כמובן). הוסיפי לתערובת קצת מיץ גזר וכמוסה אחת של ויטמין A. מרחי את התערבות על פנייך למשך חצי שעה ושטפי במים פושרים.

שיבולת שועל לשימוש כשמפו יבש

עליך לטחון את שיבולת השועל ולערבב את האבקה עם סודה לשתייה. כעת עסי את שורשי השיער היטב למשך מספר דקות ושטפי היטב את השיער.

מתכון למסכת שוקולד מתוקה ונפלאה – למידע לחצי כאן
שייק ירוק לעור פנים נהדר – למתכון לחצי כאן
מסכה טבעית ומצוינת לניקוי השיער והקרקפת – למתכון לחצי כאן

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook

תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *